Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Cheese fortification using water-in-oil-in-water double emulsions as carrier for water soluble nutrients
 
 
Titel: Cheese fortification using water-in-oil-in-water double emulsions as carrier for water soluble nutrients
Auteur: Giroux, Hélène J.
Constantineau, Stéphane
Fustier, Patrick
Champagne, Claude P.
St-Gelais, Daniel
Lacroix, Monique
Britten, Michel
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 29 (2013) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland