Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Improved creaminess in stirred yoghurt through amylomaltase-treated starch domains
 
 
Titel: Improved creaminess in stirred yoghurt through amylomaltase-treated starch domains
Auteur: Kanning, Marja W.
van de Velde, Fred
Alting, Arno C.
Mulleners, Leo
Sein, Arjen
van den Akker-Bleumink, Brenda
Buwalda, Piet
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 27 (2012) nr. 1-2 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland