Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Increasing the hydrophobicity of the heat-induced whey protein complexes improves the acid gelation of skim milk
 
 
Titel: Increasing the hydrophobicity of the heat-induced whey protein complexes improves the acid gelation of skim milk
Auteur: Morand, Marion
Dekkari, Assiba
Guyomarc'h, Fanny
Famelart, Marie-Hélène
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 25 (2012) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland