Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 23 gevonden artikelen
 
 
  On how κ-casein affects the interactions between the heat-induced whey protein/κ-casein complexes and the casein micelles during the acid gelation of skim milk
 
 
Titel: On how κ-casein affects the interactions between the heat-induced whey protein/κ-casein complexes and the casein micelles during the acid gelation of skim milk
Auteur: Morand, Marion
Guyomarc’h, Fanny
Pezennec, Stéphane
Famelart, Marie-Hélène
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 21 (2011) nr. 9 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland