Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of fat colloidal interactions for the preparation of ice cream high in unsaturated fat
 
 
Titel: Enhancement of fat colloidal interactions for the preparation of ice cream high in unsaturated fat
Auteur: Méndez-Velasco, Carlos
Goff, H. Douglas
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 21 (2011) nr. 8 pagina's 8 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland