Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulation of probiotic bacteria using pH-induced gelation of sodium caseinate and gellan gum
 
 
Titel: Microencapsulation of probiotic bacteria using pH-induced gelation of sodium caseinate and gellan gum
Auteur: Nag, Arup
Han, Kyoung-Sik
Singh, Harjinder
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 21 (2011) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland