Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Permeate from cheese whey ultrafiltration is a source of milk oligosaccharides
 
 
Titel: Permeate from cheese whey ultrafiltration is a source of milk oligosaccharides
Auteur: Barile, Daniela
Tao, Nannan
Lebrilla, Carlito B.
Coisson, Jean-Daniel
Arlorio, Marco
German, J. Bruce
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 19 (2009) nr. 9 pagina's 7 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland