Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Laccase-aided protein modification: Effects on the structural properties of acidified sodium caseinate gels
 
 
Titel: Laccase-aided protein modification: Effects on the structural properties of acidified sodium caseinate gels
Auteur: Ercili Cura, D.
Lantto, R.
Lille, M.
Andberg, M.
Kruus, K.
Buchert, J.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 19 (2009) nr. 12 pagina's 9 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland