Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
 
  In vivo sodium release related to salty perception during eating model cheeses of different textures
 
 
Titel: In vivo sodium release related to salty perception during eating model cheeses of different textures
Auteur: Phan, V.A.
Yven, C.
Lawrence, G.
Chabanet, C.
Reparet, J.M.
Salles, C.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 18 (2008) nr. 9 pagina's 8 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland