Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of transglutaminase on rheological properties and microstructure of chemically acidified sodium caseinate gels
 
 
Titel: Effect of transglutaminase on rheological properties and microstructure of chemically acidified sodium caseinate gels
Auteur: Myllärinen, P.
Buchert, J.
Autio, K.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 17 (2007) nr. 7 pagina's 8 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland