Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cream homogenization on textural characteristics of low-fat Iranian White cheese
 
 
Titel: Effect of cream homogenization on textural characteristics of low-fat Iranian White cheese
Auteur: Madadlou, Ashkan
Mousavi, Mohammad Ebrahimzadeh
Khosrowshahi asl, Asghar
Emam-Djome, Zahra
Zargaran, Mahtab
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 17 (2007) nr. 5 pagina's 8 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland