Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Effect of processing and cream quality on protein profile and rheological properties of set and stirred sour cream
 
 
Titel: Effect of processing and cream quality on protein profile and rheological properties of set and stirred sour cream
Auteur: Moscone, Veronica
Tofte, Marie Skurdal
Tørud, Hilde Hamremoen
Jørgensen, Camilla
Dynda, Dorota
Porcellato, Davide
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland