Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Astaxanthin and chia oil encapsulated in gel beads: Evaluation of the impact of their addition in a commercial yogurt by a consumer-based sensory analysis
 
 
Titel: Astaxanthin and chia oil encapsulated in gel beads: Evaluation of the impact of their addition in a commercial yogurt by a consumer-based sensory analysis
Auteur: Espinaco, Brenda Y.
Niizawa, Ignacio
Cuffia, Facundo
Zorrilla, Susana E.
Sihufe, Guillermo A.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland