Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, textural and organoleptic characteristics of costeño cheese: An autochthonous product of the Colombian Caribbean coast
 
 
Titel: Physicochemical, textural and organoleptic characteristics of costeño cheese: An autochthonous product of the Colombian Caribbean coast
Auteur: Mendoza-Corvis, Fernando A.
Pérez Sierra, Omar A.
Durango Villadiego, Alba M.
Gontijo, Marco T.P.
Batalha, Laís Silva
Soto Lopez, Maryoris E.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland