Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Improving sensory quality and properties of stirred high-protein yogurts with a rotor/stator device
 
 
Titel: Improving sensory quality and properties of stirred high-protein yogurts with a rotor/stator device
Auteur: Grendstad, Aase (Åse) Riseng
Berget, Ingunn
Joergensen, Camilla Elise
Porcellato, Davide
Kraggerud, Hilde
Varela, Paula
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland