Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different processing methods on physicochemical and microbiological properties of kefir ice cream
 
 
Titel: Effects of different processing methods on physicochemical and microbiological properties of kefir ice cream
Auteur: Al, Merve
Ergin Zeren, Firuze
Çomak Göçer, Emine Mine
Demir, Muammer
Küçükçetin, Ahmet
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland