Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Physical characteristics of yoghurts made using exopolysaccharide-producing starter cultures and varying casein to whey protein ratios
 
 
Titel: Physical characteristics of yoghurts made using exopolysaccharide-producing starter cultures and varying casein to whey protein ratios
Auteur: Amatayakul, T.
Halmos, A.L.
Sherkat, F.
Shah, N.P.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 16 (2006) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland