Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Gel properties of curcumin-fortified Lactobacillus helveticus MB2-1 fermented milk and its gastrointestinal digestion in vitro
 
 
Titel: Gel properties of curcumin-fortified Lactobacillus helveticus MB2-1 fermented milk and its gastrointestinal digestion in vitro
Auteur: Ge, Zhiwen
Wang, Dan
Dong, Mingsheng
Zhao, Wenting
Wang, Pan
Qin, Peiyou
Zhao, Xiaoyan
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland