Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The impact of phosphate- and citrate-based emulsifying salts on processed cheese techno-functional properties: A review
 
 
Titel: The impact of phosphate- and citrate-based emulsifying salts on processed cheese techno-functional properties: A review
Auteur: Buňka, František
Salek, Richardos Nikolaos
Kůrová, Vendula
Buňková, Leona
Lorencová, Eva
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland