Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Microparticulated and concentrated whey proteins as structure and flavour enhancers in semi-skim high-protein yoghurts
 
 
Titel: Microparticulated and concentrated whey proteins as structure and flavour enhancers in semi-skim high-protein yoghurts
Auteur: Beret, M. Victoria
Wolf, I. VerĂ³nica
Rebechi, Silvina
Spotti, M. Laura
Vénica, Claudia I.
Perotti, M. Cristina
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland