Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Temporal sensory characterization of yoghurt formulated with natural sweeteners and fruit puree using multiple-intake temporal check-all-that-apply and multi-block response surface methodology
 
 
Titel: Temporal sensory characterization of yoghurt formulated with natural sweeteners and fruit puree using multiple-intake temporal check-all-that-apply and multi-block response surface methodology
Auteur: Chadha, Diksha
Hamid, Nazimah
Kantono, Kevin
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 154 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland