Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hydrolysis of casein by plasmin on the heat stability of milk
 
 
Titel: Effect of hydrolysis of casein by plasmin on the heat stability of milk
Auteur: Crudden, Anthony
Afoufa-Bastien, Damien
Fox, Patrick F.
Brisson, Guillaume
Kelly, Alan L.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 15 (2005) nr. 10 pagina's 9 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland