Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Application of kefir for reduction of contaminants in the food industry: A systematic review
 
 
Titel: Application of kefir for reduction of contaminants in the food industry: A systematic review
Auteur: Asadi Touranlou, Fateme
Noori, Seyyed Mohammad Ali
Salari, Afsane
Afshari, Asma
Hashemi, Mohammad
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 146 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland