Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Chemical, textural and organoleptic characteristics of Greek semihard goat cheese made with different starter cultures during ripening and storage
 
 
Titel: Chemical, textural and organoleptic characteristics of Greek semihard goat cheese made with different starter cultures during ripening and storage
Auteur: Kondyli, Efthymia
Pappa, Eleni C.
Bosnea, Loulouda
Vlachou, Anna-Maria
Malamou, Evdokia
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland