Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Production of microencapsulated enzyme-modified cheese (EMC) powder: Impact of wall material combinations, their concentrations, and homogenisation pressures
 
 
Titel: Production of microencapsulated enzyme-modified cheese (EMC) powder: Impact of wall material combinations, their concentrations, and homogenisation pressures
Auteur: Salum, Pelin
Berktas, Serap
Kendirci, Perihan
Bas, Deniz
Cam, Mustafa
Erbay, Zafer
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland