Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Autolysis of Lactococcus lactis AM2 stimulates the formation of certain aroma compounds from amino acids in a cheese model
 
 
Titel: Autolysis of Lactococcus lactis AM2 stimulates the formation of certain aroma compounds from amino acids in a cheese model
Auteur: Bourdat-Deschamps, Marjolaine
Le Bars, Dominique
Yvon, Mireille
Chapot-Chartier, Marie-Pierre
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 14 (2004) nr. 9 pagina's 10 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland