Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the potential of modified potato starch and seaweed salt as structuring agents to design processed cheeses with desirable properties
 
 
Titel: Exploring the potential of modified potato starch and seaweed salt as structuring agents to design processed cheeses with desirable properties
Auteur: Nasiri, Motahareh
Tavakolipour, Hamid
Safaeian, Shila
Mousavi Nadushan, Rezvan
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland