Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pasteurisation and foaming temperature on the physicochemical and foaming properties of nano-filtered mineral acid whey
 
 
Titel: Effect of pasteurisation and foaming temperature on the physicochemical and foaming properties of nano-filtered mineral acid whey
Auteur: Purwanti, Nanik
Hogan, Sean A.
Maidannyk, Valentyn A.
Mulcahy, Shane
Murphy, Eoin G.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland