Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the effect of homogenisation pressure on emulsion and foam properties of aerosol whipping cream
 
 
Titel: Understanding the effect of homogenisation pressure on emulsion and foam properties of aerosol whipping cream
Auteur: Blankart, Max
Weiss, Jochen
Hinrichs, Jörg
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland