Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effects of reducing milk pH to 6.2 by CO2 injection or by addition of lactic acid on the biochemical and functional properties of commercial low-moisture part-skim mozzarella
 
 
Titel: Effects of reducing milk pH to 6.2 by CO2 injection or by addition of lactic acid on the biochemical and functional properties of commercial low-moisture part-skim mozzarella
Auteur: To, Chak Ming
Kerkaert, Barbara
Bossier, Stijn
Van Gaver, Dirk
Van der Meeren, Paul
Guinee, Timothy P.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland