Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Impact of transglutaminase treatment given to the skim milk before or after microfiltration on the functionality of micellar casein concentrate used in process cheese product and comparison with rennet casein
 
 
Titel: Impact of transglutaminase treatment given to the skim milk before or after microfiltration on the functionality of micellar casein concentrate used in process cheese product and comparison with rennet casein
Auteur: Salunke, P.
Metzger, L.E.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland