Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Microbial analysis, antioxidant activity, and sensory properties of yoghurt with different starter cultures during storage
 
 
Titel: Microbial analysis, antioxidant activity, and sensory properties of yoghurt with different starter cultures during storage
Auteur: Shori, Amal Bakr
Albalawi, Anhar
Al Zahrani, Ashwag Jaman
Al-sulbi, Ohoud Shami
Baba, Ahmad Salihin
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland