Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological, biochemical and technological properties of Turkish White cheese ‘Beyaz Peynir’
 
 
Titel: Microbiological, biochemical and technological properties of Turkish White cheese ‘Beyaz Peynir’
Auteur: Hayaloglu, A.A
Guven, M
Fox, P.F
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 12 (2002) nr. 8 pagina's 14 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland