Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological, compositional, biochemical and textural characterisation of Caciocavallo Pugliese cheese during ripening
 
 
Titel: Microbiological, compositional, biochemical and textural characterisation of Caciocavallo Pugliese cheese during ripening
Auteur: Gobbetti, M
Morea, M
Baruzzi, F
Corbo, M.R
Matarante, A
Considine, T
Di Cagno, R
Guinee, T
Fox, P.F
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 12 (2002) nr. 6 pagina's 13 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland