Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Prevention of ropiness in cooked pork by bacteriocinogenic cultures
 
 
Titel: Prevention of ropiness in cooked pork by bacteriocinogenic cultures
Auteur: Aymerich, M.T
Garriga, M
Costa, S
Monfort, J.M
Hugas, M
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 12 (2002) nr. 2-3 pagina's 8 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland