Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lactic acid bacteria and yeasts on the structure and fermentation properties of Tibetan kefir grains
 
 
Titel: Effect of lactic acid bacteria and yeasts on the structure and fermentation properties of Tibetan kefir grains
Auteur: Chen, Zhina
Liu, Tian
Ye, Tao
Yang, Xijuan
Xue, Yongzhen
Shen, Yeqiao
Zhang, Qing
Zheng, Xiaomei
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland