Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 23 gevonden artikelen
 
 
  The impact of Cheddar or white brined cheese with various maturity degrees on the processed cheese consistency: A comparative study
 
 
Titel: The impact of Cheddar or white brined cheese with various maturity degrees on the processed cheese consistency: A comparative study
Auteur: Salek, Richardos Nikolaos
Černíková, Michaela
Lorencová, Eva
Pachlová, Vendula
Kůrová, Vendula
Šenkýřová, Jana
Buňka, František
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland