Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Influence of temperature on microbial growth during processing of kochkäse cheese made from raw and pasteurised milk
 
 
Titel: Influence of temperature on microbial growth during processing of kochkäse cheese made from raw and pasteurised milk
Auteur: Schlei, Klaus Peter
Angioletti, Betina Louise
Fernandes de Carvalho, Lisiane
Bertoli, Savio Leandro
Ratto Reiter, Mercedes Gabriela
Krebs de Souza, Carolina
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland