Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Impact of incorporation of CO2 on the melting, texture and sensory attributes of soft-serve ice cream
 
 
Titel: Impact of incorporation of CO2 on the melting, texture and sensory attributes of soft-serve ice cream
Auteur: Adhikari, Bhaskar Mani
Truong, Tuyen
Prakash, Sangeeta
Bansal, Nidhi
Bhandari, Bhesh
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland