Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Impact of par-baking and packaging on the microbial quality of par-baked wheat and sourdough bread
 
 
Titel: Impact of par-baking and packaging on the microbial quality of par-baked wheat and sourdough bread
Auteur: Debonne, Els
Van Bockstaele, Filip
Van Driessche, Manon
De Leyn, Ingrid
Eeckhout, Mia
Devlieghere, Frank
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 12-19
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland