Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Quality control of saffron and evaluation of potential adulteration by means of thin layer chromatography-image analysis and chemometrics methods
 
 
Titel: Quality control of saffron and evaluation of potential adulteration by means of thin layer chromatography-image analysis and chemometrics methods
Auteur: Sereshti, Hassan
Poursorkh, Zahra
Aliakbarzadeh, Ghazaleh
Zarre, Shahin
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 48-57
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland