Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Development of a controlling method for Escherichia coli O157:H7 and Salmonella spp. in fresh market beef by using polylysine and modified atmosphere packaging
 
 
Titel: Development of a controlling method for Escherichia coli O157:H7 and Salmonella spp. in fresh market beef by using polylysine and modified atmosphere packaging
Auteur: Miya, Satoko
Takahashi, Hajime
Hashimoto, Miho
Nakazawa, Moemi
Kuda, Takashi
Koiso, Hiroaki
Kimura, Bon
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 37 (2014) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland