Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Authentication of saffron (Crocus sativus L.) in different processed, retail products by means of SCAR markers
 
 
Titel: Authentication of saffron (Crocus sativus L.) in different processed, retail products by means of SCAR markers
Auteur: Torelli, Anna
Marieschi, Matteo
Bruni, Renato
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 36 (2014) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland