Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Escherichia coli O157:H7 during cooking of non-intact beef treated with tenderization/marination and flavoring ingredients
 
 
Titel: Inactivation of Escherichia coli O157:H7 during cooking of non-intact beef treated with tenderization/marination and flavoring ingredients
Auteur: Yoon, Yohan
Mukherjee, Avik
Geornaras, Ifigenia
Belk, Keith E.
Scanga, John A.
Smith, Gary C.
Sofos, John N.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 22 (2011) nr. 12 pagina's 6 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland