Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Heat transfer coefficient during deep-fat frying
 
 
Titel: Heat transfer coefficient during deep-fat frying
Auteur: Alvis, Armando
Vélez, Carlos
Rada-Mendoza, Maite
Villamiel, Mar
Villada, Héctor S.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 20 (2009) nr. 4 pagina's 5 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland