Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effect of a pectin-based edible coating containing green tea powder on the quality of irradiated pork patty
 
 
Titel: Effect of a pectin-based edible coating containing green tea powder on the quality of irradiated pork patty
Auteur: Kang, H.J.
Jo, C.
Kwon, J.H.
Kim, J.H.
Chung, H.J.
Byun, M.W.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 18 (2007) nr. 5 pagina's 6 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland