Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of preservation solutions of Spanish black olives and potential for acrylamide formation in processed products
 
 
Titel: Characterization of preservation solutions of Spanish black olives and potential for acrylamide formation in processed products
Auteur: Brenes-Álvarez, Mercedes
Johanningsmeier, Suzanne D.
Bough, Raven
Medina, Eduardo
Romero, Concepción
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 175 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland