Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
 
  pH triggered on-demand tannic acid release via “open-close” of soybean isolate proteins spatial structure for shrimp preservation
 
 
Titel: pH triggered on-demand tannic acid release via “open-close” of soybean isolate proteins spatial structure for shrimp preservation
Auteur: Li, Leping
Xu, Zhihang
Yang, Huijie
Zhao, Weiguang
Tao, Yehan
Lu, Jie
Xia, Xiaodong
Tan, Mingqian
Du, Jian
Wang, Haisong
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland