Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Combination approach of paired starter culture and lactic acid on inhibiting autochthonous lactic acid bacteria for extending kimchi shelf life
 
 
Titel: Combination approach of paired starter culture and lactic acid on inhibiting autochthonous lactic acid bacteria for extending kimchi shelf life
Auteur: Jeong, Chang Hee
Ko, Hye In
Lee, Mo Eun
Min, Sung-Gi
Lee, Mi-Ai
Kim, Tae-Woon
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland