Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 44 gevonden artikelen
 
 
  A comparative study of the oxidative stability and the formation of monochloropropanediol esters (MCPDE) and glycidyl esters (GE) between physically and chemically refined palm olein during repeated deep-frying
 
 
Titel: A comparative study of the oxidative stability and the formation of monochloropropanediol esters (MCPDE) and glycidyl esters (GE) between physically and chemically refined palm olein during repeated deep-frying
Auteur: Quek, Wei Ping
Ong, Yi Hui
Yap, Michelle Khai Khun
Lee, Yee Ying
Karim, Nur Azwani Ab
Chan, Eng-Seng
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 44 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland